In een KRACHTSESSIE wordt gebruik gemaakt van PSYCH-K. Deze methode gaat verder dan affirmatie, (zelf)suggestie, wilskracht en positief denken. Het is een heel effectieve aanpak om beperkingen, blokkades en gewoonten te doorbreken. PSYCH-K richt zich op de overtuigingen en ervaringen die aan de basis liggen van je klacht. Dat wat jou hindert vervangen we door dat wat je mist. Er vindt zo een concrete verandering plaats op diep niveau. Datgene wat overweldigend en beperkend was verdwijnt naar de achtergrond of verliest aan zwaarte. Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder.

 

“PSYCH-K® is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”
– Rob Williams, PSYCH-K® grondlegger –

 

BRUCE LIPTON OVER PSYCH-K

De wereldberoemde Dr. Bruce Lipton is celbioloog, heeft een aantal boeken geschreven en is een veel gevraagd spreker. Hij deed uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken en ontdekte dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door onze waarnemingen, gedachten en overtuigingen. Lipton beschrijft in zijn boek “De Biologie van de Overtuiging” in 2005 hoe onze overtuigingen (positief en negatief) de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Een grote doorbraak in de nieuwe wetenschap. Hij schrijft dat er een verscheidenheid aan psychologische ‘energietechnieken’ is die tot de onderbewuste programma’s doordringt en deze herschrijft. Hij benoemt PSYCH-K® in het bijzonder. “Omdat ik er persoonlijke ervaring mee heb en ik overtuigd ben van de integriteit, eenvoud en effectiviteit ervan. Het proces is eenvoudig, direct en verifieerbaar”, aldus Bruce Lipton.
Hier is een link naar een filmpje waarin Bruce Lipton in 10 minuten uitleg geeft over o.a. het bewuste en onderbewuste brein en over het herprogrammeren van het onderbewuste.

 

“The ‘secret of life’ is BELIEF. Rather than genes, it is our beliefs that control our lives. PSYCH-K is a set of simple, self-empowering processes to change your beliefs and perceptions that impact your life at a cellular level”
– Dr. Bruce H. Lipton –

 

SPIERTESTEN

Er worden spiertesten ingezet als communicatiemiddel tussen het onderbewuste en het bewuste. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar” of “prettig” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar” of “onprettig” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

 

BALANS

hele-brein-houding PSYCH-K

Een Balans is een proces bedoeld om evenwichtige communicatie te creëren tussen beide helften van de hersenschors. In deze ‘Hele-brein-modus’ ontstaat een ideale situatie, waarin de onderbewuste geest de nieuwe krachtgevende overtuiging opneemt en ongewenste stress of een innerlijk conflict elimineert. Dankzij de neuroplasticiteit van de hersenen ontstaat er zo direct een nieuwe situatie.

 

HOE WERKT EEN KRACHTSESSIE MET PSYCH-K?

Dat heeft een cliënt mooi op schrift gezet. Je leest het hier: HOE WERKT EEN KRACHTSESSIE?

En ik heb hier nog meer informatie voor je over een PSYCH-K sessie: KRACHTSESSIE.
 

PSYCH-K DEN HAAG, PSYCH-K NEDERLAND, PSYCH-K FACILITATOR

Ben je specifiek op zoek naar een PSYCH-K consult, PSYCH-K therapie, PSYCH-K coaching, een PSYCH-K therapeut of een PSYCH-K ervaring? Dan heb je hier een volledig opgeleidde PSYCH-K facilitator gevonden. Meer weten over Laura? Lees dan hier verder. Of je nu in Den Haag woont, in de regio Haaglanden of elders in Nederland, neem contact op voor een KRACHTSESSIE met PSYCH-K. Dat kan in Den Haag en soms ook op locatie. De praktische informatie vind je hier.