Laura Minneboo is gecertificeerd PSYCH-K® Advanced en Health & Wellness Facilitator, NLP Practitioner en ervaringsdeskundige. Sinds maart 2015 helpt zij op persoonlijke en professionele manier mensen in haar praktijk. Voorheen werkte zij onder andere in Verzuimmanagement, Arbo-functies en Maatschappelijk Werk.

 

De begeleiding van Laura vond ik erg prettig. Zij is kundig, rustig en steeds bereikbaar.
Laura legt een uitzonderlijk talent aan de dag om uit een wirwar van verhalen, emoties en (jeugd)herinneringen direct op heldere wijze precíes de juiste overtuigingen en ervaringen te filteren die jou pootje lichten. En ze weet ze dan in de juiste volgorde samen met je af te vinken.
Laura’s integere en zachte karakter is een waardevolle eigenschap in wat zij doet.
Ik ben Laura heel dankbaar voor de enorme inzet voor mijn dochter. Echt hartverwarmend en ik waardeer het ontzettend.

 

MOTIVATIE

Laura Minneboo

“Ik ben blij dat ik in 2012 heb ontdekt hoe het werkt met onze patronen en overtuigingen. Het heeft een gigantische, positieve invloed op mijn leven. Ik vind het erg dankbaar werk om anderen te begeleiden in een KRACHTSESSIE en te zien dat zij ook heel mooie veranderingen kunnen waarmaken. Er zijn meerdere methoden die werken met de onderbewuste patronen en overtuigingen. Iedereen zou dit moeten weten! Ik vind PSYCH-K® geweldig, omdat het een hele integere manier van werken is, het gemakkelijk, snel en bovendien ontzettend leuk en mooi is. In een KRACHTSESSIE combineer ik mijn kennis en kunde om tot een krachtig eindresultaat te komen.”

 

ERVARINGSDESKUNDIGE

“Ik heb allerlei klachten en kwalen gehad en ik heb geleerd hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op de patronen en overtuigingen die hier aan ten grondslag liggen. Zo heb ik last gehad van: uitputting, spanning, hoesten, hoofdpijn, angst, onzekerheid, vergeetachtigheid, gebrek aan concentratie, spierpijn, zwakke weerstand, somberheid, prikkelbaarheid. En ik ben hersteld van CVS/ME (Chronisch Vermoeidheidsyndroom). Ik weet uit eigen ervaring dat de reguliere geneeskunde niet overal een oplossing voor heeft. En dat het niet zo simpel is als ‘gewoon doorzetten’, ‘positief denken’, ‘schouders eronder’, ‘eroverheen zetten’, ‘ontspannen’, ‘rust nemen’, enzovoorts. Tegenwoordig weet ik dat het WEL zo simpel is als het in je onderbewuste iets omzetten. Maar dan moet je natuurlijk wel weten HOE! En dat weet ik nu!”

 

– Laura Minneboo, Mindstyle Coach –