Een KRACHTSESSIE is een krachtige en eenvoudige methode om gewoonten, beperkingen en blokkades te doorbreken.

 

WAT IS EEN KRACHTSESSIE?

Een KRACHTSESSIE is een methode waarin we één-op-één werken en waarin we gebruik maken van inzichten uit de neuro-wetenschappen, PSYCH-K® en NLP. De belangrijkste methode die we gebruiken is PSYCH-K®. De basis van deze methode is in de jaren tachtig van de vorige eeuw gelegd in de Verenigde Staten, maar is in Nederland relatief nieuw. Het wordt sinds 2012 in Nederland gedoceerd. De laatste jaren is PSYCH-K wereldwijd verder in opkomst vanwege de baanbrekende resultaten. De methode dringt door tot onderbewuste gedachtepatronen en overtuigingen en verandert deze op eenvoudige wijze.

 

WAAROM HET WERKT

We richten ons in een KRACHTSESSIE op datgene wat aan de basis ligt van je klacht en dat veranderen we. Dus dat wat jou hindert vervangen we door dat wat je mist. Er vindt hierdoor een concrete verandering plaats. Dat klinkt heel simpel en dat is het ook.
Je kunt het zo zien: er is een verbinding tussen hersencellen (neuronen) die je klacht veroorzaakt en die vervang je door een verbinding die je ondersteunt. Je maakt dankbaar gebruik van de neuroplasticiteit van je brein.
We werken met overtuigingen en (oude) stress. Deze zijn ontstaan als beschermingsreactie en erop gericht je te behoeden voor ongemak, pijn en verdriet. Dat was misschien ooit nuttig, maar nu is het tijd om het te veranderen, zodat je je goed kunt voelen en goed kunt functioneren.

 

KRACHTSESSIE

WERKEN MET (OUDE) STRESS EN DISBALANS

Iedereen heeft ervaringen die stressvol zijn of disbalans veroorzaken. Op het moment dat iets spannends of ingrijpends gebeurt reageert je lichaam met een oerreactie op gevaar. Zodra de situatie voorbij is komt je lichaam weer tot rust en ontstaat er balans.
In de praktijk gaat dit vaak anders. Als je aan de ervaring terugdenkt dan ervaar je spanning, emotie of angst. En in andere gevallen merk je niet zoveel en is het op een onderbewust niveau dat de disbalans doorwerkt.
In een KRACHTSESSIE wordt de stress gekalmeerd en komt er balans en rust in plaats van disbalans en spanning. Je voelt direct het verschil.

 

BEWUST VAN JE GEDACHTEN

Ben jij je bewust van je beperkende gedachten die je voor waar aanneemt? Het zijn deze overtuigingen die bepalen hoe jij jezelf ziet en de wereld om je heen ervaart. Ze hebben effect op hoe jij je voelt, wat je denkt, wat je doet en wie je bent. Vaak hebben we overtuigingen die ons blokkeren of belemmeren, zowel op bewust als op onderbewust niveau.
In een KRACHTSESSIE worden de overtuigingen die in de weg staan opgespoord en omgezet in overtuigingen die je helpen en kracht geven. Het effect is vaak verbazingwekkend.

 

ik ben veilig | ik ben goed zoals ik ben | ik doe ertoe | ik mag ontspannen | ik vertrouw mezelf | anderen waarderen mij | ik word gezien en gehoord

 

RESULTAAT

Veel cliënten ervaren na een KRACHTSESSIE duidelijke veranderingen. De problemen waarmee ze kwamen zijn verdwenen of de kwesties zijn geen belemmering meer. Ook na verloop van tijd kunnen de veranderingen doorzetten.
In een KRACHTSESSIE wordt de weg vrijgemaakt voor verandering, groei en kracht. Door acties te ondernemen die aansluiten op je doel behaal je optimaal resultaat.

 

Als je de software van je brein herschrijft, verander je de afdruk van je leven.

overtuigingen

 

“Je overtuigingen worden je gedachten.
Je gedachten worden je woorden.
Je woorden worden je daden.
Je daden worden je gewoonten.
Je gewoonten worden je waarden.
Je waarden worden je bestemming.”
– Mahatma Gandhi –